Post by chioveteliny on Feb 5, 2022 10:01:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк-токени ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Little Big Snake Santai ydl
Раніше були великі проблеми з підключенням, які зменшилися, але не зникли. Але з кожним оновленням вам все частіше з’являється все більше реклами, щоб підштовхнути вас до щомісячної плати за VIP. Дуже голодні розробники. Мила гра, крім цієї. Просто забагато реклами було додано як обов’язкове, коли раніше було більше, коли ви хотіли щось заробити або отримати додаткове життя. Видалення якнайшвидше. Я все.
Гра весела, але я думаю, що вам слід позбутися функції автопілота. Легко вбити змій, які працюють на автопілоті, і це знімає виклик і азарт у грі.
Сама гра весела. Однак на платформах Apple і Android вам доведеться постійно перезапускати гру після смерті, щоб грати знову, оскільки гра застряє під час перезавантаження, що нудно. Бо мені подобається гра. Тому я розчаровуюсь і граю лише кілька ігор за раз...
Little Big Snake სხვადასხვა mwuu
Класна концепція, можна було б розглянути одноразову покупку.. але де люди-гравці? Мені здається, що карта повна ботів.
Мені подобається грати в цю гру, але основна проблема полягає в тому, що коли я натискаю кнопку відтворення, вона раптово повертається з головного меню. Будь ласка, виправте це! Дякую.
Зроблено платіж за vip, але не відображено
Все гаразд, але він просто не хотів брати моє ім’я і намагався робити все, що хотів, для імені, тому я видалив його, поки вони не виправлять
Мені подобається гра. Але я дальтонік і не можу бачити кольори та фон змій.
Я так закінчив з цією грою! Я доклав так багато зусиль, щоб отримати від Дюка до Принца з 17 мільйонів до 700 тисяч балів до принца, раптом гра змінила це на 5,7 мільйонів?! Це не так! Видалення, витрачено стільки зусиль!
Він дійсно відстає в режимі «грати з друзями», інакше він ідеальний
Класна гра дуже класна
Досягнення перестали працювати, не в змозі продовжити велику гру, поки не розчарувалися
чудово, але супер laaaaag , супер лаг, ніж мобільні легенди
Забагато реклами, тоді, коли ви вибираєте додаткове життя, це змушує вас дивитися 2 реклами і не дає вам її, ця програма настільки сміття
Волова гра но не дуже
Розробки гра дуже класна але коли я один раз програла то мені вибиває.
😍 Я люблю. Такі слізаріо
Мені подобається ця гра, але в моєму oneplus 8 велика чорна горизонтальна смуга наближається до проколу камери, що руйнує враження. Сподіваюся, ви виправите це в новому оновленні, щоб я міг насолоджуватися цією грою на повному екрані на своєму Oneplus 8.
Waaayyy сповільнити. Нечесно, що ти повинен дивитися рекламу щоразу, коли відроджуєшся. Заплутує геймплей. Можливо, крута річ у тому, що ви можете ганятися за помилками, але я думаю, що я граю проти ШІ, а не проти справжніх гравців. Якщо натиснути на вас більше реклами, вас швидше вбивають. Можливо, якщо ви зможете все це виправити, я зміню рейтинг.
Багато скінів за гроші
Непогано, але я не ціную рекламу
Так багато реклами
Little Big Snake Jednoduché hry gqg
В основному та ж концепція, що і agar.io, але більш затягує та детальніше. Справді весела гра, у яку можна грати випадковим чином без значних вкладень у гру. Дуже рекомендую!
Програма, яка не має елементарного повороту екрана, без жодних причин НЕ мати, не заслуговує хорошої оцінки, незалежно від того, наскільки добре вона функціонує в іншому випадку. Телефони в реальному світі не мають портів для зарядки з повним скосом, тому подовжені сеанси гри в цій програмі, особливо коли порт зарядки знаходиться не з того боку, — це шалений експеримент.
Ви повинні платити за чат + без реклами, гра керується сама (круто), але вона дає збій і робить це, поки ви намагаєтеся керувати нею, вам доведеться почекати тиждень, щоб змінити своє ім'я, і якщо системі не подобається потім він вибирає за вас, ви не можете змінити його назад протягом тижня. Не дає багато монет під час гри, тому, якщо ви не заплатите, ви не будете швидко оновлюватися і будете часто вбивати. Спільна робота – це круто, але без чату організовувати спільну гру не варто. Безглуздий рівень, без нових повноважень. ОГОЛОШЕННЯ ДРАТУЄ
На жаль, гра навіть не відкрилася (
Збій після оновлення, гра не відкривається. Мені сподобалася ця гра дотепер, хотілося б, щоб її виправили.
їм потрібно поставити параметри керування. Я щойно почав грати в цю гру сьогодні, і, хлопчик, я продовжую вмирати, повинні бути деякі варіанти для елементів керування, тому я поставив три зірки.
Little Big Snake სხვადასხვა mwuu
Супер гра ліпшої не іграв
Гра просто супер для всіх інших гравців
Багато реклами
Hn
Гра взагалі не скачуеться😠😠😠😠😠😠😠🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😠😠😠😠😠😠😠😠😠🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Little Big Snake ミニゲーム adj
Добре, але я сподіваюся, що він також має офлайн-маркетинг, тому що не весь час я онлайн
Ця гра чудова, але я хочу безкоштовні пакети
Це хороша гра, за винятком кількох помилок. Мої бали не сумісні з моїм глобальним підрахунком, і муха як досягнення дзюдзю не реєструється. Сподіваюся, вони скоро виправлять це. Це чудова безкоштовна гра у вашу гру, яка працює під час простою, але вона, як правило, розчаровує, що далі ви рухаєтесь. Особливо, коли ви отримуєте хороший високий бал, і він не реєструється для глобального рейтингу.
Жахливо. Я грав у цю гру в основному протягом року, і це було насправді добре, але тепер усі невидимі, і я також не міг отримати набагато гіршого досвіду, вашу гру для цього потрібно відкинути в кошик.
Galaxy Invaders: Alien Shooter Arcade itk
Гра дуже класна але в ній баг те що коли береш розгон то ти проходиш крізь ворога але гра класна!
Крута гра