Post by chioveteliny on Feb 5, 2022 9:28:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnogo zlata ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
To je ODLIČNA igra, ali mislim da bi trebalo više zagonetki poput zla redovnica
Mr Meat: Horror Escape Room Arkádové ien
Volim ovu igru...ali popravite kašnjenje na vratima za bolje iskustvo hvala vam na ovoj igri
Gospodin Meat je veliki tip.
Igra je prije dobra zabava
da
Cool
Nije mi se svidjela igra jer ako dva puta nazovem sientiest tako da opet ne radi i molim vas promijenite ovu stvar i molim vas dajte bilo koju stvar koja će se lako nositi s djevojkom i molim vas napravite više prostora za igru i molim vas dajte nam sačmaricu amo zašto samo 3 i onda vidimo dodaj molim popravi ovaj problem ostale stvari sviđa mi se😊😊😊😊
Ova igra je super!! Pa za početnike možda im je teško u potrazi za alatima koji su im potrebni, ali nakon nekog vremena počet ćete pamtiti gdje se alati nalaze i igra će dopustiti da gledaju oglas ako stvarno ne možete pronaći svoje predmete, reći će vam kako daleko je stavka od vas koja se ne pojavila pred vama. Sve u svemu, ovo je sjajna igra i sviđa mi se kako se ova igra može igrati izvan mreže. Nakon toga ću potpuno preuzeti vaše ostale igre.
Dao bih mu 0 zvjezdica kad bih mogao to vas tjera da gledate oglase kako biste dobili savjete da uđete u kuću KAO što su sve samo oglasi oglasi oglasi
Zelena vrata sa žicama se ne otvaraju, popravi ovo i druge velike poput ove i 5 zvjezdica
Najbolja igra na svijetu
Vrlo dobra igra radi sve više igara
po mom mišljenju ovo nije najbolja igra neki ljudi uključujući i mene imaju isti problem, ovo je također neugodna stvar. Dopustite mi da prijeđem na stvar, kada dođete do vrata, možda ćete biti obaviješteni u igri da trebate koristiti sačmaricu za pucanje u staklo, tk uđite. U mojoj igri nema gumb za pucanje, ne pokušavam poslati mržnju uopće, ali.....možete li ovo popraviti. Na kraju sam izbrisao aplikaciju,....oh i ne možete skočiti. Pokušao sam skočiti na drvo kako bih došao do rupe na krovu i nisam uspio
Previše oglasa. Kada se oglasi pojave, potrebno je predugo da se učitaju. Bolje vam je samo zatvoriti igru i ponovno je otvoriti, ali to će se svaki put dogoditi na licu mjesta. Ocijenio bih više, ali ovo je preveliki problem.
Dat ću 4 zvjezdice jer g. Meat dobro čuje u ekstremnom načinu rada ghost i normalnom načinu rada tvrdim i lakim načinom rada su mi najdraži i kada igram u duhovnom načinu rada dolazi reklama svake 23 sekunde i onda isključim wifi i sada je jako dobra igra
Vrlo je zabavna igra😃😄 ali također sadrži glasne zvukove užasa...ne dajte je djeci od 3 godine.
ako ste ikad igrali baku, sada ona ima veliku kuću, i gospodinu mesu je potrebna i oni bi također trebali češće mijenjati predmete ja sam obožavatelj horor igrica, ali ovo nije jedna od njih
Ova igra je osvijetljena kao brate ja imam prste i palac je za tebe dobar posao, stvarno preporučam ovu igru ako imaš vremena jer je vrijeme za ubijanje 1 sat će se ispuniti kao deset sekundi ako nisam završio igru, ali samo znam da će ovaj komentar biti drugačiji, ali to je sve što imam za reći do sada
Mr Meat: Horror Escape Room Arcade ibez
Drage Keplerian Horror Games, zahvaljujem vam, Keplerian Horror Games, što ste napravili ovu igru. Volim horor, i volim sve u ovoj igrici. Imam ideje za poboljšanje. 1: Učinite kuću većom. 2: Dodajte još znakova za spremanje. 3: Pokušajte napraviti više razina. 4: Pomiješajte to s malo zle redovnice. Ispričavam se zbog neugodnosti, ali dajem vam neke ideje. Hvala vam. Tvoja prijateljica, Emily Landry
Bok im luka im za 2.0
Incredible Monster City Battle Laika ziņas pivi
Ova igra je strašna. Kaže vam da pucate iz puške, ali nema gumba za pucanje. Volio bih da mu ne mogu dati zvjezdice. Također se isprazni baterija pokušavajući pucati iz pištolja
Igra sadrži više dodataka Igra mora biti na razigran način, a ne u novcu, molim prestanite s dodavanjem
U redu je , ali ima problema i stvari se pokreću na slučajnim mjestima u koja ne možete ući , ili se jednostavno ne mrijestiti uopće , ali dobro vrijeme pusher
Ne bih ni imao problema s reklamama da je svaki put kad umrem. A gledati oglas da dobijete nagovještaj je razumljivo. Ali SVAKI PUT želite ponovno napuniti pištolj? Smiješan.
Obožavam ovu igru, deinstaliram toliko puta nakon završetka, ali opet sam instalirao i igrao, Njena odlična igra za vrijeme paas n osvježava raspoloženje,,,,,jedini nedostatak ,,zvuk je previše horor koji vas ponekad plaši n to nije dobro za srce 💓 ..!
Mr Meat: Horror Escape Room Arkádové ien
bilo bi dobro dobiti odgovor... koji novi jelovnik? ne izgleda drugačije. radije ovu novu glazbu potjere jer je stara bila dosadna. više bi volio proširenje na područje, više tijela, više ljudi za spašavanje, više brava, popravak greške u kojoj mr meso ide super brzo obično nakon što se probudi nakon što ga je upucao, ne događa se cijelo vrijeme. svinja je dosadna, ponekad se može zaglaviti idući za vama kad se probudite u štalama pa morate riskirati izlazak. odlična igra za igranje samo treba stalno nove dijelove.
To je igra s greškom, može čak i spasiti ovu ne lijepu igru ako imate 6 sati pa možete igrati ovu da vam oduzme um glupu i prljavu igru
Ne dopušta mi da je preuzmem tako da je nesreća, a reklame postaju tako ljute da ne pokušavajte instalirati ovu igru je dosadna zombi je tako brz da je toliko mrzim da ću vam dati 1 tjedan da to popravite ili ja imam prijaviti ovu igru Ali dobra igra
Nekako je smeće zbog niske osjetljivosti. Čak i kad ga imam na maksimalnoj osjetljivosti, ne može se ni pomaknuti kako treba.
Dobar horor
Ne smetaju mi reklame, ali sam ih počeo dobivati čak i kad nisam igrao. Kompletan B/S.
🐷
Naj bolja igra
U početku sam mislio da je dobro, ali sobe su drugačije na mom telefonu u odnosu na telefon mog prijatelja, nije imao sobu za žrtvu pa ne mogu koristiti okrugli i crveni ključ, popravi ovo, stvarno se želim igrati pa vas molim da to popravite što je prije moguće
Ova igra je bila zainteresirana Volim ovu igru i moja braća vole ovo dala je također u ovoj igri nema nikakvih problema i previše mi se sviđa ova igra
Priča je nevjerojatna i svidjela mi se. Isprobajte
Oh, čudo od ovog filma jednostavno simpatičan PLZ, riješite se video oglasa u načinu rada duhova, to me stvarno ljuti
Ima glichisa u igrici i naleta stoopid a to nije ni horor i nema amou u igricama nemoj ga skidati jer ima glichis intib pa 😠
Molimo dodajte još oružja i granata i ekstremnu razinu s tri duha i oružja. I napravite 3 do 4 tajne sobe kako bi igra bila horor.
Nevjerojatno! Upravo sam deinstalirao ovo i preuzeo sam ga natrag i dogodile su se 2 greške. Gospodin Meat me ne može napasti i sve nagovještaje smo otključali kada sam otvorio izbornik savjeta. Dakle, budući da imam mod za napad na nemogućnost, mogao bih ići u ekstremni način......! Još uvijek mogu ići u jednostavnom normalnom i teškom načinu rada. Dodajte verziju 1.9 i 2.0.0 i dodajte dnevni bonus i dodajte novčiće. Također dodajte još mesara kao što su Zli kuhar, Zli Sushiman i mesar Psychopath. I dodajte zamku kao što je Freeze trap. Dodajte verziju 3.0.
Ja sam ovu igru prešao milijun puta i nije uopća strašna jer lik jede ljudsko meso.