(Android) Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games puncte generatoare de coduri de cheat
Feb 5, 2022 9:22:16 GMT -5
Post by chioveteliny on Feb 5, 2022 9:22:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ puncte generatoare de coduri de cheat ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Joc genial, foarte distractiv, atât de inteligent încât nu te sufocă cu reclame... Cel puțin în prima zi și ceva, apoi sunt reclame atât de des încât toată distracția este sufocată imediat. Chiar aveam să cheltuiesc bani pentru asta cumpărând niște upgrade-uri, dar acum a fost dezinstalat.
Jocul Goog
Jocul este foarte distractiv și unele mici provocări sunt puțin grele, dar te ține treaz
Bun joc provocator. Sunt în prima provocare progresivă și am constatat că la nivelul 8, este imposibil să nu arzi sopa CÂND NU O CUMPĂRĂ NIMENI!!! Fie fă-i pe clienți să cumpere sopa, fie nu o faci să se ardă atât de repede. În caz contrar, șterg încă un joc de pe telefon. Cele 3 stele tale vor scădea la 1 și nu voi instala niciun alt joc similar cu acesta.
Naspa am dat sa al instalez si nu mere ba eu creda faceam un joc mai bun normal daca era fain jocul al punea cu bani
Excelent
E bine😊, dar nu imi place ca ai timp anume😔
Cea mai tare
E in regula. Dar am o problemă cu cronometrul, e prea mult. Nu te poți bucura de acest joc în mod corespunzător
Există literalmente mai multe reclame decât timpul de joacă. Raportul este departe aici.
Un alt anunț îngrozitor cu sunet, fără nicio modalitate de a dezactiva sunetul și mă aduce chiar aici pentru recenzia lor minunată de 1*.
Prea greu dupå lvl 38
คุ้กกิ้งแมดเนส - เกมทำอาหารสำหรับเชพ อาร์เคด idh
E drăguţ dar e foarte greu
Joc grozav, dar reclamele!! E prea mult!! După fiecare nivel, indiferent de câștig sau de pierdut. Prea enervant să mai joc, dezinstalez, mi-a plăcut foarte mult
Imi place jocul asta. Ca bucătar timp de zece ani, acest lucru este distractiv și distractiv.
Cel mai bun dintre cei mai buni de până acum. A trebuit să reducă nivelul stelei. Când joc acest joc, mă conectez la internet pentru ca acesta să nu vizioneze reclame irelevante. Reclamele devin enervante acum. Sper că nu voi șterge acest joc bun din cauza prea multor reclame. Și chiar îl recomand prietenilor mei
Mi-a plăcut foarte mult acest joc, dar din cauza reclamelor excesive voi elimina acest joc. Ajungi la nivelul 18 sau cam asa ceva si apoi reclame dupa fiecare joc. Nu mă deranjează să urmăresc reclamele ocazionale și să urmăresc extra pentru recompense. Chiar am plătit bani pentru jocurile care îmi plac. Dar să plătești sau să fii bombardat înainte de a face progrese este pur și simplu ridicol.
Prea rapid la al 2 restaurant
Îmi place să gătesc nebunia cu ceva diferit de fiecare dată când joc și el are mai mulți restanți. Foarte relaxant și calm în mod expres. Numele meu este Kesha dacă ești gata. Da, l-ai încercat un joc bun de gătit. Învăț cum să gătesc mâncare nouă în acest joc..
Joc decent, am jucat multe jocuri de tip gătit, așa că sunt bun la ele în mod normal, reclamele nu apar după fiecare nivel, din fericire. Dar doar 2 pietre prețioase pentru o reclamă de 30 de secunde nu este cel mai bun lucru, deoarece este foarte ușor să obții de la niveluri și provocările zilnice. Deci da un joc bun.
La multe reclame în joc, reclamele durează mult timp, este și mai consumator de timp decât nivelurile.
Ttt
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arkada asax
Let's enjoy the cooking madness game the fast restaurant chef games as a mad chef. Prepare, cook and serve dishes as fast as you could for best cooking
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Adventure xuf
Pur și simplu uimitor 😁. Am început să mă joc și este atât de dependent. Foarte bine 😊.
Joc tare, dar prea multe reclame. Hard 2 joacă fără a cumpăra pachetele.
Nu e tare numi place mia blocat telefonul
Acest joc este foarte bun și captivant, dar mi-am încheiat evenimentul de Crăciun și nu m-ai lăsat să-mi revendic premiul și pur și simplu a dispărut din căsuța poștală.
Am jucat acest joc de aproximativ o săptămână, am cheltuit mai mulți bani la ambele jocuri pe care le joc și provocările sunt. Mă fac foarte nemulțumit, de acum, combo-urile nu apar la fel de bine, iar tu pierzi credit dacă repetabilitate a plății. inițializarea plății pe care a mea o face de la sine. Îmi place jocul, dar este frustrant. Se va actualiza după câteva săptămâni
Sunt jocuri pt copii si de la un anumit nivel sunt programate sa nu se mai poata trece nivelul....👎👎👎👎👎
Este atât de tare și are 16 hărți și în fiecare hartă există aproape 100 de niveluri diferite, dar s-ar putea să pierzi, așa că există power-up-uri pentru a te ajuta la victorie
Dacă îți plac 30 de secunde de adăugiri pentru fiecare 30 de secunde de joc, atunci acesta este jocul tău. De asemenea, dacă îți place să fii dus direct la magazinul de jocuri la orice altă adăugare, în ciuda faptului că ai încercat să sari peste adaos. Este sincer de nejucat, și chiar i-am dat o șansă, măcar 2-3 ore l-am jucat.
La început, reclamele nu erau rele, urcând la fiecare câteva niveluri. Acum este după fiecare nivel pe care îl faci și doar ruinează expirarea în general. Obișnuiam să-l joc în fiecare zi, acum este din două în două, deoarece reclamele rulează după fiecare nivel
Iubește-l, cu excepția faptului că este greu să obții vieți și unele niveluri sunt imposibile dacă nu cheltuiești bani reali pentru a obține ceea ce ai nevoie.
Nu poți juca fără adaosuri.
😘😘😘😘
E un joculeț fain!🙂
Așa de distractiv, sincer, îmi place favorita că mulți dintre ei vin și te înghesuie, iar mâncarea este 🥰🥰🥰cel mai bun joc vreodată
Îmi place jocul, dar reclamele sunt prea multe și prea lungi. Înțeleg nevoia de reclame pentru un joc „gratuit”, dar anunțurile după fiecare rundă la peste 35 de secunde fiecare sunt ridicole. Am văzut răspunsul dezvoltatorilor cheltuind bani și fără reclame, dar cred că voi dezinstala în schimb
Distracție, dar concepută în mod clar pentru a te înveli: odată ce începi să plătești, vor să te taxeze din ce în ce mai mult.